2012. július 11., szerda

Újra itt!

Hű, nagyon régen írtam, jelentkeztem pedig a nyári szabadságomat töltöm. Valahogy mégse akart összejönni az írás, pedig dolgozgatom, igaz egy kicsit lassacskán.
Készült ékszer és hamarosan indul egy újabb RR, nem akartam és mégis. A 13 szépséget fogjuk hímezni és elsőre valahogy nem akart bejönni nekem. Hímeznem kellett egy próbát, hogy lássam milyen is. Hát ez lett belőle, olyan nőcis dolgoknak való tasakot varrtam.
Az ékszereket változatlanul imádom és a karkötő alapot mostanában szereztem. Régóta kerestem.

Nagy elmaradásom van a rózsás mintámmal, SAL-ban hímezzük. Szeretem nagyon és akartam is nagyon, de valahogy elhanyagoltam eddig. Most újra elővettem és itt tartok. A színeit szeretem.
Ja és érnek a finomabbnál-finomabb szappanok is és készült házi deo a nagy melegben teszteltem és igen jó. Van testápolóm is házilag és készül a naptej is a lányom fogja Spanyolországban használni.
Lassan teljesen áttérek a méregmentes dolgokra a környezetemben, lecseréltem a mosószeremet is készítettem mosógélt mosószappanból, a szappant is én csináltam ehhez és van már hamulúgos mosógélem is. Tökéletesek!!!!

5 megjegyzés:

  1. Jó hogy újra itt vagy, én már hiányoltalak... Gyere talikra!!! Ne tűnj el itt a hímzős "közéletből" :))))))))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aktív voltál! Örülök, hogy meg is mutattad!
    Nagyon tetszenek a munkáid :) A bio dolgok is jól hangzanak... de én nem vagyok ennyire tudatok... vagy csak lusta vagyok... :(

    VálaszTörlés
  3. Margókám,szia!
    Örülök,hogy újra itt vagy,látom hallgatásod közepette azért ténykedtél is:-)
    Az ékszerek és a"csajos"tasak is teteszetős,de hogy szappanfőzésbe is belevágtál.....Tudod én is tervezem,de egyelőre csak csodálom azokat akik sitty-sutty elkezdik és már van is érett,finom háziszappanuk:-)

    VálaszTörlés
  4. Lányok örülök, hogy hiányoztam, de itt voltam én eddig is csak olvasó üzemmódban. Van az úgy, hogy nem megy az írás a fényképezés.
    Anik nem fogok eltűnni a "hímzős közéletből".
    Emő ha csak egy kis biztatás kell, akkor rajta, bár nem árt előtte beható tanulmányokat is folytatni.

    VálaszTörlés
  5. A Te csajszid is nagyon szép lett. Már megcsodáltam korábban, csak írni nem írtam. Ötletes a kis tasak.
    Én is néha úgy vagyok, hogy csak olvasó üzemmódban. Néha kell olyan is :)
    A házi piperék nagyon jól hangzanak! Majd egyszer írsz róluk bővebben? Pl.: hogyan készülnek vagy, hogy honnan jutottál hozzá a receptekhez, mik a tapasztalatok, ilyesmi.

    Örülök, hogy megint összejöttünk egy RR-ben, a múltkor is nagyon jó volt, hogy "hajtottad" a csapatot :D
    Emlékszem, te mindig előttünk jártál.

    VálaszTörlés