2012. július 18., szerda

Dolgozom

Nagy munkában vagyok, nem hímzés. Ilyenkor azért kell kárpótolnom magam apróbb, hamar elkészülő dolgokkal. A héten sikerült beszereznem nagyobb mennyiségben  könyvjelző alapokat és ki is kellett azonnal próbálnom. Ilyen lett.

Akkor jöjjön a nagy munka. Egy kedves kis kolléganőm kért meg arra, hogy a nyári szabadságom egy részét áldozzam fel egy ágytakaró készítésére. A színek, a minta, a terv a kolléganőm választása én a megvalósító vagyok. Szeretem varrni, bár színeiben tőlem nagyon távol áll. Nagy kihívás és nem kis izgalom, mert itt próbáltam ki először egy új összeállítási technikát.

Itt a második képen még darabjaiban láthatjátok.

Jöjjön még az aktuális házi kedvencünk Bigyóka, aki három hónapos és a lányom cicusa. Nagyon nagy állatbarátok vagyunk.



4 megjegyzés:

  1. Húúú, tényleg nagy munkában vagy! Szuper szépet dolgozol :)
    Meg a könyvjelződ is nagyon tetszik ám! :)))

    VálaszTörlés
  2. Hát Margó,jó munkát!
    Készíts sok szép könyvjelzőt:-)....apropo a Shirleyt elolvastad?Akárhányszor belekezdtem mindig elakadtam a Leviták egyházi szolgálatánál,egyszer sikerült elolvasnom azt a fejezetet:-),de aztán kész vége 600.Hát nem egy Jane Eyre a könyv,de bíztass kérlek,hogy olvassam el,mert majd jó lesz az ...-dik oldal után.
    A takaró színei tényleg nem nyerők,olyan összevissza,zavaros-de a belefektetett munkádat nagyon értékelem!
    Cic meg édi!

    VálaszTörlés
  3. Emő a Shirleyt most akarom újra olvasni, valamikor a múltban kezdtem olvasni és azt hiszem ugyanilyen okokból nem ment. Most úgy gondoltam, egy kicsit öregebben hátha. Tényleg nem Jane Eyre.
    A takaró, hát igen. Én próbáltam egy kicsit visszafogni a kolléganőt, az elrendezés mondjuk nem látszik így, de van benne logika és szimmetria, szerintem csak a színek miatt zavaró.

    VálaszTörlés
  4. A logikát látom ám,a színek zavarosak:-)
    Köszi a könyv információt,Bronte-t úgyis ősszel szeretek olvasni mert olyan melankólikusak a regényei mint akkori az időjárás,egy illatos tea mellett kellemes olvasmány lesz;-))/alig várom:-)/

    VálaszTörlés