2012. március 7., szerda

8. feladat

A közös varrás 8. feladata a crazy volt. Igazi nekem való munka, foltvarrás, hímzés egyben. A hímzéshez nagy segítséget adott A hímzés bibliája című könyv. Ajánlom mindenki figyelmébe.

4 megjegyzés:

  1. Margókám,én csak ámulok és bámulok a remek patcwork munkáidon!Remekül néznek ki,ez a crazy a kedvencem,de bevallom a többit is érdeklődéssel figyelem,hiszen oly nagy pontosság kell hozzá!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Emő! Hát a crazy az kedvenc nekem is és a hímzés rajta az a hab a tortán. Nagyon élvezem ezt a közös munkát és magam is kíváncsi vagyok, hogy milyen gyűjteményes takarót sikerül készítenem belőle a végén. Összesen 25 blokkot kell készíteni különböző technikával.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a crazyvel még barátkoznom kell, valahogy nem hangolódtunk egymásra. Az iránytű viszont annál inkább belopta magát a szívembe. A könyv nekem is megvan, bárcsak már ott tartanék, hogy hímzésmintát válogatok...
    Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  4. Szép ez a darab, tetszenek a színek, és van egy-két öltés, ami különösen érdekes. Sajnos nekem nincs meg ez a könyv, de utánanézek, be lehet-e szerezni.

    VálaszTörlés