2012. január 22., vasárnap

szaloncukor 2

A hónap elején megérkezett Barbitól a karácsonyi kollekció 2. mintája. El is készítettem gyorsan. Hát nem volt könnyű minta és ráadásul 40ct-os vászonra hímezve egy szállal. Én imádom a minit, de ez már nekem is feladta a leckét. De elkészült és szerintem aranyos lett.

11 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szépek!
    Számomra megvalósíthatatlanok lennének... :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néznek ki! Ügyes vagy! A sűrű szövésű vászon tényleg próbára teszi az embert!
    Én 32 ct.-re dolgozom, még az is nehéz nekem, hamar elfárad a szemem!
    Szép hetet Neked!:)

    VálaszTörlés
  3. Na, körülbelül így vagyok én is! A TDT kalendáriumot 28-as vászonra kezdtem el hímezni, szimplán, sima egy lyukkal. Feladtam. Két lyukkal egyszer még majd szerintem megpróbálom, de hatalmas megkönnyebbülés volt utána a 18-as aidán elkészíteni inkább:) Ezekkel a szaloncukikkal már én is szemeztem egy ideje, nagyon tetszenek! És kedves Margó, le a kalappal előtted!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nagyon szép és megérte, mégha nem is volt könnyű :)) Képzeld, néha 40-es lenre miniben hímzek, azaz 1x1 szálon :)) Az sem könnyebb :))

    VálaszTörlés
  5. De jóóóók! Nagyon helyesek lettek a szaloncukik:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm lányok és örülök, hogy tetszenek a cukik.
    Nina arra nem gondoltam egy percig se, hogy ez nekem nem éri meg, mert egyből szerelmese lettem a kollekciónak és miniben pedig nagyon-nagyon szeretek hímezni, úgyhogy nagyon várom a következő mintát is.

    VálaszTörlés
  7. Jaj, ezek nagyon szépek!
    Én is láttam Barbinál, de nekem ezek a vásznak és számok varázsszavak, inkább csak gyönyörködöm.
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon ügyes vagy és irigyellek is érte. Na nekem szerintem még egy ideig nem lesz ilyenem, de egyszer én is megpróbálok ennyire minit varrni.
    Más, a gyöngyhorgolás szem hiszem hogy nehéz lenne számodra én biztatlak, hogy próbáld ki. A neten nagyon sok videó van róla hogy hogy kel csinálni én is arról tanultam pedig még simán se tudok horgolni. Üdv Neked.

    VálaszTörlés
  9. De jó látni együtt! Köszönöm, hogy tűdre vetted! :D

    VálaszTörlés