2012. január 11., szerda

Januári projekt

Nagyon megtetszett Jucusnál ez a minta. Próbáltam magam lebeszélni a dologról, mert annyi függőben lévő dolgom van és ez nagyon nem jellemző rám. Egyszerűen rémes, de igaz! Szóval az úgy történt, hogy azon kaptam magam a fonalaim rendezgetése közben, hogy ehhez a mintához kezdtem keresgélni a fonalakat és már hímeztem is. Mivel tele van különleges öltésekkel, így az újdonság erejével hatott rám és már kész is lett.
Az eredeti minta szerint nem csak különleges öltések, hanem szép selyemfonalak is jártak volna hozzá, de megoldottam a saját készletemből. Nekem azért így is nagyon bejön :)
A minta: The Dawn Thread- Pocket Calendar- January

14 megjegyzés:

  1. Jó hogy nem beszélted le magadat, mert nagyon szép lett !

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett!
    Nekem is meg van ez a minta, csak éppen az eredeti fonalak nincsenek. Esetleg nem küldenéd el a fonalak kódját, amivel Te csináltad, és azt,hogy melyik fonallal csináltad?

    VálaszTörlés
  3. Én is saját fonalból fogom megoldani - egyszer :) Tetszik, na. És Jucus sokmindenkit megihletett most. Én mosttanában ránézésre, saccra dolgozom a fonalakkal, színekkel. De nem is amiatt aggódom, inkább a különleges öltések miatt. Hogy fogom-e tudni úgy értelmezni a rajzon, ahogy kell.

    VálaszTörlés
  4. Nem is szabad lebeszélni Magad ! Ha hímezni kell, akkor nincs mese - hímezni KELL :) Nagyon szép lett!!! Nekem is tetszik az egész sorozat.

    VálaszTörlés
  5. A tied is szép lett!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett, Margó! Nagyon örülök, hogy elcsábultál:)Biztos vagyok benne, hoyg a Február is nagyon fog tetszeni:)

    VálaszTörlés
  7. Milyen helyes kis minta :) Szép lett a díszed !

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jól néz ki! :) Én is beleugrottam, és ugyanilyen érzésekkel, mint Te, mert tetszik nekem is. :))

    VálaszTörlés
  9. Izgalommal várom a Tiédet is, Tündi:)))

    Ne csináljunk SAL Blogot???? :)))

    VálaszTörlés
  10. De jó hogy így biztattok már a februári minta fonalait keresgélem és valóban az még érdekesebbnek ígérkezik a különleges öltések terén.
    Fáni estére összeszedem, hogy milyen színekkel dolgoztam.
    Jucus én benne lennék.

    VálaszTörlés
  11. Közkívánatra legkésőbb a hétvégén útjára indítom a TDT Pocket Calendar SAL blogot:)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép lett! Kíváncsi leszek a többire is!

    VálaszTörlés