2011. augusztus 10., szerda

Foltos munkáim - folytatás

Tovább keresgéltem a foltos dolgaim között és még ezeket találtam, amik esetleg érdekesek lehetnek és az én kedvenceim közé is tartoznak.
Az iskolában a naplóborítóm. Hát már lestrapált szegény talán újabb kellene.
Neszik:
Varródoboz:
Tálka:
 Zsuzskás táska és öko táska:


9 megjegyzés:

  1. Ezek is nagyon szépek! A varródoboz belsejéről nincs képed?

    VálaszTörlés
  2. Majd lefényképezem úgy is, különben semmi extra, csak az oldalán körbe cérnatartók vannak kialakítva és a tetejében belülről egy hímzett tűpárna van varrva. A táskákkal kapcsolatban írtam neked emailt.

    VálaszTörlés
  3. Mennyi gyönyörűség!! Hol dugdostad eddig őket ? :))

    VálaszTörlés
  4. Hát tudod xszemesnek indult a blogom, de ez a két dolog úgy tűnik együtt fog menni. Mindegyiket szeretem csinálni, csak néha elnyomja az egyik a másikat.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép munkák, Margó! Nálam is a varródoboz a favorit :)))

    VálaszTörlés
  6. Valóban egyik szebb mint a másik. Szabásminta ügyben nem csatlakozhatnék én is az előttem kérőhöz: a táskák közül a 7. képen levő, és a varródoboz, amik főleg elnyerték a tetszésemet.

    VálaszTörlés
  7. Szabásmintáknak utána nézek, a varródobozra gondolok, már vagy három éve varrtam és sok mindent kölcsön adtam, ha meg van szólok. A bordó táska pedig szabásminta nélkül kútfőből készült. Nem szép dolog, de szoktam ilyet is csinálni és néha egész jól elsül.

    VálaszTörlés
  8. Szia, nagyon tetszenek a munkáid, főleg a napló és a Zsuzskás ökotáska...
    Nagyon szépen köszönöm, hogy kitettél az oldalsávba!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szépek, Margó, gratulálok. Nekem is a varrótáska bolygatta meg a fantáziámat, mert szükségem is lenne egyre épp. :) Köszönöm az ötletet mindenképpen! :)

    VálaszTörlés