2012. augusztus 15., szerda

Vége van a nyárnak...

Lassan vége a nyárnak és gondolatban már az új tanévre hangolódok. Ilyenkor kell egy-két újdonsággal előrukkolnom. Új tanév, új táska mottó jegyében született ez a két táska. Az első hatalmas, pakolható egész napi távollétre a túlélő csomag is elfér benne. benne található és azt sajnos nem fotóztam egy nagy neszeszer, amit karabínerrel rögzítettem a táska belsejéhez, így védekezve az illetéktelen kezek ellen.
Ezt a romantikus, nőcis rózsásat pedig már most tudom, hogy imádni fogom. Még készül hozzá egy-két kiegészítő. Ez sem olyan kicsi, pont jó.
Kellenek ugye az új tanévben noteszek, füzetek, határidőnaplók. Én pedig nem veszek tucatárut. Így készültek ezek a füzetek is.
Lassan elkészül a nagy nyári projektem, az ágytakaró. A kolléganőmnek megígértem, hogy az alakuló értekezletre viszem neki. Azt hiszem állom a szavam, itt már egy készhez közeli állapot látható. Az előző bejegyzésemben már mutattam a takaróról fotót, ahhoz képest némi változtatást eszközöltem rajta. Szerintem így jobb lett.



3 megjegyzés:

  1. Akkor sorjában:a táskák szuperek,különösen a rózsás,a határidő naplók nemkülönben:szépek,pöttyösek,rózsásak:-)
    A takaró meg ahogy nő egyre szebb lesz,kezdek megbékélni a színeivel is,de csak annyira,hogy a lehetőségekhez képest csodásan elrendezted a foltokat a rengeteg munkád megszépíti!Remélem nagyon fogja értékelni a kolléganő is!

    VálaszTörlés
  2. Megint nagyon szépeket alkottál! De még ne temesd a nyarat, kérlek...

    VálaszTörlés