2011. szeptember 29., csütörtök

Álommanó

Régóta foglalkoztat a Waldorf babavarrás és nagy örömömre megjelent hozzá egy könyv magyar nyelven. Sikerült beszereznem és íme belőle az első munkám, már a kis gazdája is megvan.

Manka füzet

Megérkezett hozzám Mankától a csodálatos füzete a még csodálatosabb mintáival. Kaptam hozzá ajándékot is, hímezhető szív alapot, fonalat és scharmokat. Köszi Manka.

Latinka őszi játéka

Latinka őszi játékán Susu volt a párom. Nagyon örültem ennek, mert szeretem a gyöngyös munkákat és csodálom azokat az embereket, akik szépeket alkotnak gyöngyből.
 Susutól ezt kaptam:
Én pedig ezt készítettem Susunak:
A füzetborító érdekessége még az, hogy ezzel neveztem be Barbi játékára.

2011. szeptember 26., hétfő

Granada medál

Ezt a medált is Krisztinánál láttam meg és az Ő segítségével sikerült elkészítenem. Ezúton is nagyon köszönöm neki. Lehet, hogy Ő általa egy kicsit visszatérek a gyöngyözéshez is.
Ez a medál olyan jól passzol a Fédra karkötőhöz is, színeiben biztosan.

2011. szeptember 19., hétfő

Fédra karkötő

Krisztinánál 
láttam meg és egyből beleszerettem. A mintát itt szereztem be hozzá. Három nap kellett, hogy elkészüljön.
Íme:

2011. szeptember 18., vasárnap

Krisztinától kaptam

Krisztinától kaptam ezt a szép nyakláncot egy csere-bere akcióban. Krisztinát a szülinapos játékban ismertem meg és nagyon szép ékszereket készít. Hatott is rám rendesen, majd még mutatok hamarosan. Íme a nyaklánc:
Ő pedig egy pénztárcát kapott tőlem. Íme:

Netty fácskája

Elkészült Netty fácskája. Mielőtt tovább adom gondoltam megmutatom. Ez is egy kis mini fácska, nagyon szerettem varrni.

2011. szeptember 6., kedd

PIF-ajándék Cinellától

Nagy öröm ért ma, megérkezett Cinella PIF-ajándéka. Amikor haza értem csak egy értesítőt találta, hogy mehetek érte a postára. Na gondoltam ez csak holnap lesz, mert mára mást terveztem be. Egyszer csak megjelent a postás és hozta a csomagot újra. Ilyen se történt még soha!!!!
Szilvi nagyon köszönöm, nagy-nagy örömet szereztél nekem, minden nagyon tetszik. A textiltárolóval pedig már egy ideje szemezgetek, csak még nem volt időm rá, hogy nekiálljak varrni egyet magamnak. Íme a szépségek:

2011. szeptember 4., vasárnap

Szülinapi játék

A szülinapi játék első szülinaposa Csitri volt. Ma van a szülinapja és tudom, hogy már kibontotta az ajándékait, ezért megmutatom én is, hogy mit készítettem neki.
Egy füzet saját készítésű borítóval, amibe kedvenc receptjeit gyűjtheti. Egy horgolt rózsa, csipketartó bobinák és egy képeslap, amit Manka által tervezett hímzett minta díszít. Remélem tetszett Csitri-Timinek. Még egyszer BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!!!




2011. szeptember 3., szombat

Vándorajándék játék



Játékra jelentkeztem Varrogató Moncsinál. A játék nagyon érdekes és izgalmas. Ha érdekel a részleteket itt olvashatod el.

2011. szeptember 1., csütörtök

SORSOLTAM!!!!!!!

Nagy-nagy izgalommal kisorsoltam egy parányi kislány segítségével játékom nyertesét, aki nem más mint:
NETTY. Gratulálok és nagyon örülök! Kérlek jelentkezz!!!!!
LATINKA ajánlásával jött a legtöbb olvasóm, így LATINKA egy jegyzetfüzet tulajdonosa lehet.
Az 50. olvasóm Carol Anna, aki a festett fonalaimból fog kapni néhányat. Az első játékosom Tünde volt,Ő már kapott szintén fonalat és bobinát.
A 13. játékosom Edina volt és kapott egy levendulamintás fityegőt.
Az 50. játékosom Kerzso volt, aki szintén fonalat fog kapni.
Mindenkinek gratulálok, és hamarosan jövök újra egy karácsonyi játékkal, remélem arra is ilyen szép számmal fogtok jelentkezni.
Latinka, Netty, Carol Anna címeket kérek, hogy hétfőn postázhassak!!!!